Burçların rüya özellikleri

Burçlar eski zamanlardan beri insanların ilgisini çekmiştir. Bazıları burçların insan karakteri ve kaderi üzerindeki etkisine inanmasa da, birçoğu her sabah burçları okur ve gün içinde onları neyin beklediğini özenle araştırır.

Balık, Akrep, Yengeçler
Suyun üçlüsü olarak kabul edilen bu burçlar, uykunun hakimleri olarak kabul edilirler. Gece nöbetlerini dikkatle dinlemek gerekir. Bu üç burcun rüyaları en doğru rüyalardan tamamen karışık rüyalara kadar değişebilir. Bu burçlar arasında uyku uzmanı olarak kabul edilen Balıklar için bu daha tipiktir. Balık burcu en karışık rüyaları bile yazabilir. Rüyalar daha çok aile, aşk, çocuklar ve farklı kazançlar ile ilgilidir.

Yengeçler, seyahat ve uzak ülkelerle ilgili rüyalara daha fazla dikkat etmelidir. Buna din ve kariyerle ilgili rüyalar da dahildir. Bu tür rüyalar Akrepler için de büyük önem taşısa da bilimsel-eğitici rüyalara daha çok önem vermeleri gerekir.

İkizler, Terazi, Kova
Rasyonel hava burçları rüya yorumunda çok güçlü olmasalar da ilişkilerle ilgili rüya tahminlerine dikkat etmeleri gerekir. Buna semboller, desenler, harfler ve sayılar dahildir.

Hava burçlarına tavsiye: Yüzerken aklınıza bir şey takılıyorsa uyuyun. Belki bir rüyada soruna bir çözüm bulmuşsundur. Bu, daha somut hayalleri olan İkizler burcuna atfedilebilir.

Hava işaretleri arasında Terazi, aşkla ilgili konularda en belirgin rüyaları görür. Kovalar, daha fazla keşif ve icat, hatta uzay uçuşları hayal eder.

Aslanlar, Koçlar, Yaylar
Ateş burçlarının hayal gücü geniş olduğu için film gibi hayal kurmaları mümkündür.

Her şeyden önce, kendilerini hayal eden ateş burçları, hükümdarlar, generaller, sanatçılar gibi dahileri de hayal edebilir. Ateş, ışık kaynakları ve parlak cisimlerle ilgili rüyalar, ateş burçları için büyük önem taşır.

Aslanların rüyaları daha aldatıcıdır. Bu nedenle sevdiklerinin rüyalarına daha fazla dikkat etmeleri daha iyidir. Koç ve Yay burcunun hayalleri onları neredeyse hiç yanıltmaz. Rüyalar aşk, kariyer, seyahat ve bilim ve hatta küresel sorunlarla ilgilidir.

Boğa, Başak, Oğlak
Boğa daha fazla yiyecek ve giyecek, Başak kitap veya küçük eşyalar ve Oğlak bina ve aletler hayal eder. Dünya burçlarının rüyaları çoğunlukla gerçek olaylarla ilgilidir ve doğrulukları ile ayırt edilirler.